Sobre mi

A Culla, un dels pobles més bonics de Castelló.

Sóc professor de secundària i batxillerat amb àmplia experiència en impartició de llengua i literatura i amb metodologies innovadores, basades en les TIC i estructures d’aprenentatge cooperatiu. He treballat en centres amb implementació d’iPads a l’ESO i el paquet G Suite per a l’educació. Actualment sóc Apple Teacher, Google Educator Level 1, Google Educator Level 2 i Certified Microsoft Innovative Educator.


M’apassiona l’educació i l’ensenyament per als joves. Cada dia lluite per crear bons comunicadors per a la nostra societat. vaig treballar dos anys al Col·legi La Salle de Benicarló i ara estic continuant la meua tasca educativa al col·legi de Salesians Sant Antoni Abat de València. Vull continuar en la meua aventura educativa encara amb més il·lusió i motivació per aconseguir estabilitat professional que em permeta continuar aprenent dels alumnes i, sobretot, que em permeta continuar innovant amb les TIC. Pots accedir al meu LinkedIn per veure tot el meu recorregut professional si ho desitges.

Vaig crear aquest bloc per publicar coses sobre el meu ofici però més aviat és també un bloc personal. Espere que gaudisques d’ell.